MENU
MENU
Ons restaurant biedt een gevarieerde en seizoensgebonden kaart. Tijdens de week serveren we elke middag een lunch voor € 27 (voor- en hoofdgerecht).
Aangezien wij met seizoensgebonden producten werken, kunnen er kleine aanpassingen gebeuren volgens marktaanbod.
Mosseltjes / Verbena 12.00 €
Burrata / Romesco / Focaccia 16.00 €
Artisjok / Dragon vinaigrette 10.00 €
Escargots in kruidenboter ( 6 stuks) 16.00 €
Prosciutto di Parma “Pancaldi” 14.00 €
Jamón Ibérico Cebo de Campo, pan con tomate 22.00 €
Erwtjes Velouté / Gerookte paling / Zoethout 16.00 €
Bretoense Kreeft / Verse pasta / Tomaten compote 29.00 €
Tataki rund bavette / Brioche / Avocado 19.00 €
Octopus / Haricot Paimpol / Fideua 22.00 €
Zonnevis Noordzee / Wortel / Cévennes ui 27.00 €
Aubergine parmigiana 22.50 €
Ris de Veau / Sherry / Artisjok 38.00 €
Angus Grand cru / Linzen/ Mosterdzaad / Jus Corsé 29.00 €
Vijg / Mascarpone / Zanddeeg 10.00 €
Colonel 12.00 €
Kaasselectie 15.00 €
Abricot / Noisettes / Chocolat blanc 10.00 €
Artisanaal vanille ijs/ chocolade saus 10.00 €
Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de Take Away dagen en gerechten.
Voor groepen vanaf 20 personen, kunnen we een menu samenstellen naar uw wens.
Komt u met een groep van 8 personen of meer? Vraag dan gerust naar ons seizoensmenu.
Op sluitingsdagen openen we uitzonderlijk voor groepen vanaf 15 personen.
Heeft u allergieën? Gelieve dit op voorhand te vermelden. Vegetariërs zijn hier welkom!
Voor- en hoofdgerecht
Elke weekmiddag