MENU

Ons restaurant biedt een gevarieerde en seizoensgebonden kaart. Tijdens de week serveren we elke middag een lunch voor € 27 (voor- en hoofdgerecht).

Aangezien wij met seizoensgebonden producten werken, kunnen er kleine aanpassingen  gebeuren volgens marktaanbod.

To share with apero

Mosseltjes / Verbena  12.00 €

Burrata / Romesco / Focaccia  16.00 €

Artisjok / Dragon vinaigrette  10.00 €

Escargots in kruidenboter ( 6 stuks)  16.00 €

Prosciutto di Parma “Pancaldi”  14.00 €

Jamón Ibérico Cebo de Campo, pan con tomate  22.00 €

Voorgerecht

Erwtjes Velouté / Gerookte paling / Zoethout  16.00 €

Bretoense Kreeft / Verse pasta / Tomaten compote  29.00 €

Tataki rund bavette / Brioche / Avocado  19.00 €

Octopus / Haricot Paimpol / Fideua  22.00 €

Hoofdgerecht

Zonnevis Noordzee / Wortel / Cévennes ui  27.00 €

Aubergine parmigiana  22.50 €

Ris de Veau / Sherry / Artisjok  38.00 €

Angus Grand cru / Linzen/ Mosterdzaad / Jus Corsé  29.00 €

Nagerecht

Vijg / Mascarpone / Zanddeeg   10.00 €

Colonel   12.00 €

Kaasselectie  15.00 €

Abricot / Noisettes / Chocolat blanc   10.00 €

Artisanaal vanille ijs/ chocolade saus  10.00 €

Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de Take Away dagen en gerechten.

Voor groepen vanaf 20 personen, kunnen we een menu samenstellen naar uw wens.

Komt u met een groep van 8 personen of meer? Vraag dan gerust naar ons seizoensmenu.

Op sluitingsdagen openen we uitzonderlijk voor groepen vanaf 15 personen.

Heeft u allergieën? Gelieve dit op voorhand te vermelden. Vegetariërs zijn hier welkom!

Lunch € 27

Voor- en hoofdgerecht

Elke weekmiddag

Reserveer online